Ispiši


Nova prijevara od velike dame današnjice
Nova prijevara od velike dame današnjice

Velika na riječima a u stvari preverantica (ili prevarant).

Ovih dana počela je poštom kružiti nova pošast: Marie-Ange Noa Ideal Servisa d.o.o. iz Kaštel Staroga mijenja vaš život "Mjesečevim ritualom".


Sve počinje kuponom u dnevnim i tjednim novinama (najčešće na zadnoj stranici): pošaljite kupon kao bi dobili besplatni poklon - mjesečev kamen iz vulkana koji ima funkciju talismana i donosi slavu, moć i bogatstvo. On navodno šalje impulse vibriranjem i donosi sve obećano.


Slanjem kupona ne dobija se niti kamen sa neke stare fasade nego pismo od 8 stranica u kojem vidovnjakinja objašnjava kako je u noći punog mjeseca kad je on najviše sjao ona izvodila "Mjesečev ritual" koji oslobađa sile sreće za vas.


Na 5 i pola stranica objašnjene su sve divote koje vas čekaju a na dnu šeste ponovno obečaje poslati kamen i daje garanciju za ispunjenje obečanja. Sedma stranica pisma sadrži opis rituala i istaknut dio kako ona sve to radi BESPLATNO, a da bi na drugoj strani lista odnosno na osmoj strani pisma tražila samo 199 kuna da dovrši Veliki mjesečev ritual koji inače stoji 398 kuna.


Jedna osoba je čak i poslala famozih 199 kuna i nikada na lotu nije dobila kako garantira spomenuta vidovnjakinja, a garanciju može reklamirati jedino u snovima.

Objavljeno: 21.01.2009. u 23:22h