Hrvatski English Postavi kao Homepage Dodaj u favorite Naslovnica
tikivz.prkos.com
(Autor: Tihana Glavica)       NASLOVNICA

Najaktivniji »  
 

DJEČJI CIRKUS

Dječji cirkus iz Brazila u dvoranu privukao više od 6500 ljudi!

Evo, odmah nakon rukometnog prvenstva, Varaždin je pokazao da dvorana uz rijeku Dravu neće stajati prazna. Tako je ove nedjelje, 08.02.2009. na put prema dvorani krenulo mnoštvo automobila i pješaka, a sve s jednim ciljem: da nakon mnogo godina ponovno u Varaždinu pogledaju cirkus.


Nastup su otvorili mali pjevači iz zbora Varaždinski štigleci, a nakon njih nastupili su članovi Društva Naša djeca Varaždin. A onda je u dvoranu istrčalo 16 članova Gisi paradiso do Soi, dječjeg cirkusa iz malog siromašnog brazilskog mjesta Para Juru. Ovo je bio prvi njihov nastup pred tolikim brojem ljudi, no sve su izveli savršeno. Školu cirkusa u Brazilu otvorila je Austrijanka Gisela Wisniewski kako bi pomogla siromašnoj djeci koja su jedva imala mogućnosti završiti osnovnu školu. U Školi cirkusa trenutno trenira oko stotinjak djece, a 16 najboljih krenulo je na dvomjesečnu turneju po Europi.


Organizator ovog velikog događaja bio je Max Bogl-Tehnobeton, a karte su se mogle kupiti po cijeni od 25 kuna u pretprodaji, te za 30 kuna na dan održavanja nastupa.

Objavljeno: 10.02.2009. u 11:51h
Broj jedinstvenih otvaranja (prvih 24h): 48
Prosječna ocjena: 1
Broj bodova: 48

Broj otvaranja uratka - Prvih 24h: 2062
Ukupno: 2656
Pošalji na mail:
Ocijenite sadržaj: Radove mogu ocijeniti samo prijavljeni članovi koji još nisu glasali. Tekstove koji nisu autorski, kraći su od 800 znakova ili su stariji od 24 sata nije moguće ocijeniti.
* Prijavite moguća kršenja autorskih prava ili one uratke za koje smatrate da su bezvrijedni i postavljeni u rubriku građana novinara, samo u svrhu generiranja novčanih sredstava. Uredništvo si uzima za pravo takve radove, u slučaju opravdanosti žalbe, izbaciti iz natječaja.
 
10.02.2009 12:02 h
važno je kad se nešto događa a dvorana ne zjapi prazna, neiskorištena :))
Članke mogu komentirati samo članovi kluba.

Prijavite se u klub ili se učlanite ukoliko to još niste učinili. Učlanjenje je besplatno.

Postanite član:Prijava registriranih članova:
login
lozinka
login

lozinka

zapamti me